Aanbod

Momentum voor teams en projecten

Meer vaart nodig? De output mag wel omhoog? Behoefte aan een stimulans voor betere samenwerking en mooier resultaat?

Ik laat zien hoe je meer uit je team of je project haalt. Meer vertrouwen, meer plezier, meer resultaat en meer waardering. Ik lok uit. Jullie doen het werk. Een, twee dagen; je weet niet wat je meemaakt. Een team dat weet hoe het altijd momentum kan maken is niet te stoppen. Bel of mail me nu voor een voorstel op maat.

Momentum voor marketing en verkoop

Mag het wel wat scherper? Duidelijker en overtuigender? Zit er zoveel meer in dan er uitkomt en moet dat beter?

Ik help om de commerciële propositie én de strategie beter te laten aansluiten op klanten en markt. Om een sterker punt te maken, met minder omhaal. Ik stel vragen die je niet eerder gehoord hebt. Jullie geven antwoorden die niet eerder opkwamen. We ontdekken samen wat wél het verschil maakt. Momentum is de energie van het overtuigen. Bel of mail me voor een voorstel op maat voor jouw markt en merk.

Presenteren met Momentum

Een sterk verhaal is de helft van het werk. De vertelling is de andere helft, de helft die die er een top-presentatie van maakt. De vertelling is waar je verhaal en je persoon bij elkaar komen. Dat is waarmee je Momentum kunt maken.

Ik train en coach je om een sterker geheel te maken van je verhaal en je vertelling. Op een manier die bij jou past en die daardoor goed voelt en goed overkomt. Zo’n verhaal dat Momentum maakt overtuigt en brengt je toehoorders in beweging. Jij en zij merken dat er iets gebéurt. Presentatietraining betreft altijd een persoonlijke situatie en vraagstelling. Bel of mail me voor een daarop afgestemd voorstel.